Design vytvořený s využitím technologie AI na Porsche Carrera 911

WrapStyle Vietnam upravil jedinečnou vietnamskou verzi Porsche 911 Carrera s využitím technologie umělé inteligence (AI). Porsche 911 je sportovním vozem s bohatou historií a stále zůstává symbolem sportovních vozů po dobu více než 50 let. Německý výrobce Porsche dosáhl význačného milníku, prodal více než 1 milion Porsche 911. I aktuální generace (911) Porsche 992 stále budí velký zájem automobilových nadšenců.

Personalizace Porsche 911 je běžná praxe a jeden majitel se rozhodl vylepšit svůj Porsche 911 Carrera od MiW Design. Tato úprava zahrnuje rozšíření karoserie a použití materiálu Forged Carbon Fiber, což snižuje hmotnost vozu a dodává mu unikátní estetiku. Kola HRE a titanový výfukový systém dále zvyšují výkon vozu.

Když byla úprava dokončena, majitel chtěl výrazný a atraktivní polep, která zdůrazní detaily MiW Design a dodá vozidlu moderní a jedinečný vzhled. V týmu WrapStyle Vietnam se poprvé rozhodli pro tento projekt pro návrh designu využít technologii umělé inteligence.

Použití AI přineslo nové možnosti personalizace, ale je důležité si uvědomit, že lidský faktor zůstává nezbytný pro výběr konečného designu a zpracování do tiskové podoby a tak, aby na autě k sobě barvy ladily, navazovaly a podrthovaly křivky auta. Teplé a studené tóny jsou vhodně uspořádány, aby pomohly vytvořit harmonii celkového vzhledu. Konečný výsledek zvýrazňuje krásu MiW Design a poskytuje autu divoký a jedinečný vzhled.

Celkově ukazuje tento projekt, jak je možné spojit lidskou kreativitu s technologií AI, aby se zákazníkům poskytly nové a zajímavé možnosti úprav přesně na míru jeho představám.

Zdroj: https://wrapstylevietnam.com/wrapstyle-ap-dung-cong-nghe-a-i-cho-lop-decal-cua-ban-do-doc-nhat-viet-nam/

Přejít nahoru