WrapStyle dorazil do Olomouce!

WrapStyle má tu čest oznámit, že právě otevřel svou šestou pobočku v České republice, což je dalším významným milníkem v jeho expanzi. S otevřením této pobočky jsme dali náš nezaměnitelný podpis na mapu Olomouckého kraje a stali jsme se součástí tamní automobilové komunity.

Naše nová pobočka je tu pro všechny, kteří chtějí přetvořit vzhled svého vozu. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout obyvatelům Olomouckého kraje širokou škálu našich služeb, včetně polepů aut, ochrany laku, grafického designu, tónování skel, detailingu a polepů interiérů.

S nynější pobočkou máme již 26 franšíz po celém světě. I když klademe vždy důraz na kvalitu, ne kvantitu, stále se těšíme na další růst a na objevení nových talentovaných lepičů, kteří chtějí rozšířit své portfolio služeb a stát se součástí naší rodiny.

Sledujte profil @wrapstyle_olomouc na instagramu, abyste nezmeškali zajímavé projekty! Ať už potřebujete přeměnit své auto v unikátní dílo, chránit lak nebo si dopřát polepy interiéru, o Váš vůz bude postaráno s garantovanou péčí a precizností.

Zjistit více informací nebo se objednat můžete na telefonním čísle +420 606 618 851, emailem na olomouc@wrapstyle.com nebo na instagramu @wrapstyle_olomouc.

Přejít nahoru