Nová pobočka Wrapstyle otevřena v Bahrajnu

Wrapstyle slaví další úspěch! Jsme velmi hrdí, že Vám můžeme oznámit otevření další nové pobočky Wrapstyle, tentokrát na Blízkém východě v Bahrajnu. Naše nová pobočka právě otevřela svůj moderně vybavený a stylový shop, kde se zákazníci budou cítit opravdu příjemně. Zkušený tým zaměstnanců pobočky Wrapstyle Bahrajn byl odborně proškolen a je připraven Vám nabídnout tyto služby: wrapping, ochranu laku, design, tónování skel, detailing a wrapping interiérů.

CEO společnosti Wrapstyle Martin Tureček k otevření nové pobočky uvedl: „Jsme velmi nadšeni, že můžeme nabídnout naše služby zákazníkům v Bahrajnu a okolí. Věříme, že naše dlouholeté zkušenosti a znalosti ve wrappingu přinesou nový rozměr automobilové kultuře v tomto regionu.“ S otevřením nové pobočky v Bahrajnu dostává Wrapstyle příležitost představit své jedinečné umění a know-how novým zákazníkům na Blízkém východě.

Pokud máte zájem o více informací o nové pobočce Wrapstyle v Bahrajnu nebo o jejich službách, můžete navštívit jejich oficiální instagramový profil @wrapstyle_bahrain, facebookový profil @Wrapstyle Bahrain nebo je přímo kontaktovat na telefonním čísle +973 17 69 70 78 či emailu bahrain@wrapstyle.com.

Vítáme Wrapstyle Bahrajn do rodiny Wrapstyle!

Přejít nahoru