Dokonalá ochrana s Optic Shield Nano

S ochrannou folií Optic ShieldTM Nano se nemusíte obávat škrábanců ani degradace barvy laku. Dopřejte svému vozu dokonalou ochranu.

Vysoce odolná folie Optic ShieldTM Nano má několik výjimečných vlastností. Vyniká samo regenerační schopností, díky které se zacelují povrchová poškození vznikající každodenním provozem Vašeho vozidla. Kouzlo tkví v použití speciálně vyráběném druhu elastomerního polymeru, který zajišťuje výslednému materiálu vysokou viskozitu a elasticitu.

Folie Optic ShieldTM Nano je dokonale transparentní. Kombinace použitých materiálů při výrobě zaručuje 100% čirost bez zažloutnutí díky zesílené ochraně proti UV záření. Nedochází tedy ani ke změně barvy karoserie Vašeho vozu.

Polyesterový podklad a krycí vrchní vrstva se starají o ten nejhladší možný povrch a dokonalý lesk. Nehrozí tak efekt „pomerančové kůry“.

Použitím termoplastického polyuretanu je zajištěna vysoká pevnost a odolnost folie proti okolním vlivům včetně chemikálií. Speciální Nano povrch dokonale brání průniku špíny či jiným částicím. Díky tomu nedochází k degradaci materiálu a můžeme Vám garantovat výjimečnou životnost 10 let!

Ochranná folie Optic ShieldTM Nano je velmi flexibilním materiálem, který se velmi snadno přizpůsobí všem zakřivením karoserie. Adhezní vrstva zaručuje dokonalé přilnutí folie k povrchu, tudíž nedochází k odstávání folie a tvorbě bublin.

A údržba Vašeho vozu s folií Optic ShieldTM Nano Nebyla nikdy jednodušší. Speciální nano úprava snižuje povrchové napětí, fólie je tak stává vysoce hydrofobní a voda ani prachové částice neulpívají na povrchu karoserie. Údržba Vašeho vozu nebyla nikdy snadnější a rychlejší.

Pokud si přejete o svou folii Optic ShieldTM pečovat tak, aby vydržela ještě déle než je garantovaná životnost, doporučujeme péči pomocí hybridního vosku. Jedná se o formu akrylového polymeru určeného k ochraně polyuretanových folií. Ochranný film chrání samotný materiál před vlivem prostředí, hmyzem či neustálým vystavováním ultrafialového záření.

Ochranné folie Optic ShieldTM Nano a hybridní vosk jsou dostupné na všech pobočkách Wrapstyle.

Pro další informace kontaktuje Mgr. Michaelu Babáčkovou
Tel: +420 608 041 001
E-mail: sales@wrapstock.com

Přejít nahoru