WrapStyle vstupuje na severoamerický trh: Nová pobočka v Torontu!

S potěšením oznamujeme významný milník pro WrapStyle – naši expanzi na americký kontinent! Byl to náš dlouhodobý cíl a konečně se nám naskytla perfektní příležitost přinést naše prémiové služby na nový a dynamický trh plný automobilových nadšenců pod vedením ambiciózního a skvělého týmu. S hrdostí vám představujeme naši nejnovější pobočku v kanadském Torontu!

Seznamte se s majiteli: Adamem a Christopherem

  • Jak jste se dali dohromady?
    Poprvé jsme se potkali na základní škole ve Valašských Kloboukách, malém městě u Zlína, kde jsme vyrůstali. Znali jsme se přes společné známé a rodinu a jsme v kontaktu už skoro 15 let. V posledních letech jsme se začali více bavit o našich cílech a životě v Kanadě a zjistili jsme, že máme podobný mindset.
  • Co vás zavedlo do Kanady?
    Christopher: Narodil jsem se v Kanadě, kam rodiče utekli za komunismu. Po střední škole jsem se rozhodl vrátit zpět do Toronta. Adam mě navštívil v roce 2019 a to nám dalo nový rozhled a ukázalo, jaké možnosti nám zahraničí může nabídnout.
  • Proč jste se rozhodli pro WrapStyle?
    Na WrapStyle jsme narazili náhodou, žili jsme poblíž Zlína, kde jsme kolem něj často jezdili. V létě 2023 jsme objevili, že WrapStyle má mezinárodní dosah, ale žádnou pobočku v Severní Americe. V kombinaci s mým životem v Torontu se naskytla možnost otevřít pobočku právě tady.
  • Jaké jsou reakce vašich blízkých a kamarádů na tento odvážný krok?
    Naši známí reagovali skvěle, někteří WrapStyle znali už z poboček v Praze nebo Zlína. Rodina byla překvapená, ale po prozkoumání toho, co WrapStyle dělá a jaký má mezinárodní dosah, to považovali za dobrý nápad.
  • V čem je americký trh jiný než v Česku?
    Americký trh je větší a nabízí více prostoru pro inovace. Větší konkurence zde prosperuje a WrapStyle má potenciál se odlišit díky inovacím, které nabízí.
  • Na co se budete zaměřovat? V čem se chcete odlišit od konkurence a oslovit tak zákazníky?
    Budeme se zaměřovat na kvalitu, detaily a lepší zákaznický servis. Chceme dělat unikátní a zajímavé projekty a využívat technologie jako Wrapstock a 3D Changer, což není pro zdejší zákazníky běžné.
  • Jakou máte vizi?
    Naší vizí je vybudovat nejlepší wrapshop v Torontu a pomoci WrapStyle úspěšně proniknout na americký trh. Pokud se nám bude dařit, rádi bychom otevřeli další pobočky v Kanadě.
  • Co je váš sen lepit?
    Nemáme specifický sen, ale těšíme se na velké projekty. Chceme vytvořit něco unikátního, co osloví nejen fanoušky aut, ale i fanoušky umění.
  • Jak trávíte volný čas?
    Pokud máme volný čas, rádi chodíme do fitka, boxujeme a věnujeme se dalším sportům. Také rádi cestujeme po Kanadě a USA.

Adresa: 

64 Sheffield St #101, North York ON M6M 3E8, Kanada

Kontakt: 

  • Email: toronto@wrapstyle.com 
  • Telefon: +1 (437) 431 8080, +1 (416) 575 9917

Vše o nás a našich službách se dozvíte na našem webu: WrapStyle Canada

Sledujte nás na sociálních sítích a buďte u všech novinek!

Přejít nahoru