Lego Design na míru, celopolep, polepy aut, lamborghini huracan, lego technic, custom design

Takové Lamborghini jste ještě neviděli! Vypadá jako Lego

WrapStyle Zlín přináší do světa automobilového designu mimořádný polep. Z reálného auta udělali na první pohled auto z lega. Tento projekt vznikl z inspirace ikonickou stavebnicí Lego Technic a představuje spojení mezi světem exkluzivních superaut a kreativního designu. 

Grafický design tohoto vozu byl mistrovským dílem, který vyžadoval neuvěřitelnou dávku preciznosti a kreativity. Grafik strávil 140 hodin prací na každém detailu. Měl možnost pracovat u sebe jak s lego verzí, tak přímo s reálným Lamborghini Huracan STO. To umožnilo dokonalé sladění každého aspektu designu na křivky auta.

Jednou z největších výzev bylo ruční stínování a přidávání světla na všechny “kostky lega”, aby vše vypadalo co nejrealističtěji a trojrozměrně. Grafik si vytvořil podklady ukazující motor a další vnitřní části z vlastních fotografií modelu Lego Technic, čímž dodal projektu další rozměr autentičnosti.

Lepiči také neměli vůbec snadnou práci. Aby vše krásně lícovalo a skutečnost odpovídala návrhu, museli dokonale napasovat každý dílek, aby seděl přesně tam, kde má. Horní modrá a žlutá vrstva byla vytištěna na reflexní lesklou folii, což dodalo vozu výrazný vzhled a Lamborghini tak vyrazí dech i ve tmě. Nejtěžším úkolem bylo, aby každá hrana a část této horní vrstvy seděla se spodní tmavou vrstvou designového celopolepu vytištěného na saténový vinyl.

Jak se tento nápad zrodil? Právě, když zákazník a majitel vozu skládal Lego Technic Lamborghini. Jakým způsobem se pak WrapStyle Zlín této myšlenky s nadšením zhostil je obdivuhodné. Přistoupil k ní s maximální pečlivostí od samotného návrhu až po detailní proces lepení.

Celkově lze říci, že tento projekt představuje jednu z největších výzev, kterou kdy WrapStyle Zlín podnikl. Výsledek je dechberoucí a jedinečný.

Jsme hrdí na to, že takové projekty vznikají právě v našich dílnách a reprezentují celosvětově jedinečnost a kvalitu WrapStyle značky. 

Přejít nahoru